23 Haziran 2014 Pazartesi

Aamir Khan - Dhoom 3

Gönderen hayalieren zaman: Pazartesi, Haziran 23, 2014
Duymayan kalmasın Aamir Khan'ın  yeni filmi Dhoom 3 vizyonda!

Dhoom 3


Bir Amir Khan fanatiği olarak uzatmadan söylemeliyimki filmi sevdim. Hele hele bana sürpriz olarak sunulmasını ayrı sevdim. Siz de kendinize iyilik yapıp farklı bir sinema keyfi yaşamak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın.



Batı teknolojisinin yanında Doğunun duygusunun eklendiği nadir filmlerden. Standartı çok yüksek  bir Hint filmi olmuş gerçekten, özellikle aksiyon sahnelerinde çok emek verildiği belli. Düşerken uçan adamlar da Hint filminin keyfi :)

Dhoom 3


Amerikan kovalamacasına bir de Hint müzikleri eklenince tadından yenmiyor. Film mekanları, kamera açıları, çekim teknikleri, renkler, müzikler ve danslar etkileyici. 

Ayrıca her seferinde böyle yetenekli ve güzel gözlü çocukları nasıl buluyorlar? Oyunculuk gerçekten çok iyiydi. 

Dhoom 3


Söylemeden geçemeyeceğim ki :) Aamir Khan' a ilham perisi falan değmemiş bildiğin üstüne düşmüş peri. Kaç insan barındabilir içinde müziği, sesi, oyunculuğu ve aynı zamanda filmlerinde verilen duyguyu.

Her filmde kullandığı bir mesaj var ki gene insana insan olduğunu hatırlatan. Farklılıkların eksikliklerin, aslında güçlü bir yanı olduğunu anlatan. Gerçek hayat hikayesinin bu kısmını gerçekten merak ediyorum. 

Son olarak bu güzel sineme gecesi için gerçekten çok çok teşekkür ederim. 

Dhoom 3


Not: 3d olarak seyrettiğim ''Yarının Sınırında'' filmine de zaman harcamayın :) Adam yapımcıdan kısayım diye dönmüş senaryo içinde aynı aynı sahne. Ama Amir öylemi süprizler le dolu:)

İyi seyirler olsun...

Özel not :) teşekkür etmişmiydim.





0 yorum :

Yorum Gönder

 

Hayat gezince
güzel...
Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea